Klein onderhoud in Dessel

Grote bandenstockage
Elk automerk is welkom
Gratis wifi in onze garage

Heeft je wagen een klein onderhoud nodig en zoek je een monteur in Dessel? Leg dan je vertrouwen in Autohalte, waar je terechtkan voor al je vragen over je auto. We voeren vakkundig je klein onderhoud uit en je kan bij ons rekenen op een eerlijke prijs. Zo kan je weer veilig de weg op met je wagen.

Benieuwd Hoe We Je Verder Kunnen Helpen?

Na een klein onderhoud bij onze garage in Dessel kan je weer veilig vertrekken

Bij een klein onderhoud verversen we je motorolie en vervangen we de oliefilter in onze autogarage in Dessel. Om te voorkomen dat je ergens in panne staat, worden daarnaast je remmen, koplampen en accu gecontroleerd. We kijken je banden ook even na. Als het nodig is, vervangen we ze in onze bandencentrale. Wanneer je gebruikmaakt van onze autogarage, kan je tijdens het wachten onze gratis wifi gebruiken. Bij Autohalte kan je erop vertrouwen dat we het beste materiaal gebruiken en dat er een eerlijke prijs wordt aangerekend. Wil je een groot onderhoud laten verrichten? Dan kan je ook bij ons terecht.

Autohalte-12 (Aangepast)
Autohalte_sept_2022_Small-36 (Groot)

Kies voor onze expertise

Laat je klein of groot auto-onderhoud bij ons in Dessel uitvoeren en geniet van professionele service. Dankzij onze ervaring krijg je een wagen terug die veilig en vlot op de baan kan, wat het merk ook is. Maak dus snel een afspraak voor je klein onderhoud! We zijn bereikbaar via het e-mailadres info@autohalte.be en het telefoonnummer 014 62 02 50. Contacteer ons ook via  het contactformulier.

Scroll naar boven
Scroll to Top